دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گوترش: اقدامی درباره بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران انجام نمی‌دهم

دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد که هیچ اقدامی در خصوص تقاضای آمریکا درباره بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران قبل از چراغ سبز شورای امنیت انجام نخواهد داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنابر اعلام ای‌بی‌سی، آنتونیو گوترش ، دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد تا زمانی که آمریکا نتواند چراغ سبز شورای امنیت در خصوص بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران را جلب کند، وی هیچ اقدامی در این باره انجام نخواهد داد.

 

دبیرکل سازمان ملل طی نامه‌ای که روز یکشنبه به رئیس شورای امنیت رسید، گفت که تقاضای آمریکا در خصوص فعال‌سازی مکانیسم ماشه همچنان با تردید مواجه است.

 

دولت ترامپ روز شنبه اعلام کرد که همه تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران مجددا فعال شده است، اقدامی که اکثر اعضای شوری امنیت آن را اقدامی غیرقانونی می‌دانند و تاکنون آن را نادیده گرفته‌اند. اعلامیه آمریکا مطمئناً در جلسات سالانه مجمع عمومی سازمان ملل که از روز دوشنبه برگزار می‌شود، بحثی پرچالش خواهد بود.

 

در حالی از اقدام آمریکا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه حدود سی روز می‌گذرد که اکثریت قریب به اتفاق اعضای شورای امنیت، این اقدام آمریکا را غیرقانونی می‌دانند، زیرا رئیس‌جمهور آمریکا طی اقدامی یک‌جانبه گرایانه در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای خارج شد.

 

روسیه و چین طی نامه‌ مشترکی خطاب به سازمان ملل تاکید کردند که ادعای روز یک‌شنبه آمریکا صحت ندارد و تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران فعال نشده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر